SPOR

Beşiktaş, Evinde Taraftarına Mağlubiyetle Veda Etti. Beşiktaş 1-2 Çaykur Rizespor

Trendyol Süper Lig'de son iç saha maçında Çaykur Rizespor'u konuk eden Beşiktaş, taraftarına mağlubiyetle veda etti.

İlk yarısı golsüz sona eren mücadelede 61. dakikada Samet Akaydın'ın golüyle öne geçen Çaykur Rizespor karşısında 64. dakikada Joao Mario ile beraberliği yakalayan siyah-beyazlı ekip, 90+1. dakikada Sowe'nin golünü engelleyemedi ve müsabakadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı.

Haftayı 59 puanla tamamlayen Beşiktaş, Atakaş Hatayspor maçıyla başlayan galibiyet serisinin ardından oynadığı 2 maçta da galibiyet alamadı.

Hatayspor sonrasında Fenerbahçe ve Adana Demirspor'u yenerek 3'te 3 yapan siyah-beyazlı ekip, Corendon Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından Çaykur Rizespor maçını da 2-1 kaybetti.

Beşiktaş ilk 4'ü garantiledi

Siyah-beyazlı takım, sezonu ilk 4'te tamamlamayı garantiledi.

Siyah-beyazlılar, 5. basamaktaki RAMS Başakşehir'in Adana Demirspor'a 3-2 yenilerek 54 puanda kalması sonrasında sezonu ilk 4'te bitirmeyi garantiye aldı.

Beşiktaşlı taraftarlar Ghezzal'ı unutmadı

Beşiktaş'ta 4 sezon görev yapan Rachid Ghezzal'ı siyah-beyazlı taraftarlar unutmadı.

Eski takımına karşı ilk kez Tüpraş Stadı'nda rakip olan Çaykur Rizesporlu Ghezzal, 78. dakikada oyundan çıkarken siyah-beyazlı taraftarlar eski futobolcularını uzun süre alkışladı.

Futbolcular protesto edildi

Çaykur Rizespor'un 2-1 öne geçmesinin ardından siyah-beyazlı taraftarlar, Beşiktaşlı futbolcuları protesto etti.

Uzun süre siyah-beyazlı oyuncuları yuhalayan tribünler teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'e de tepki gösterdi.

Norveçli teknik adam, protesto üzerine tribünlere gitmekten vazgeçerek alkışlamakla yetindi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer: Bugün yaşadığımız yeni bir şey değil

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Çaykur Rizespor'a 2-1 yenilen Beşiktaş'ta teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer, sonucun hayal kırıklığı olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Solskjaer, istifanın gündeminde olmadığını belirterek "Haftaya maçımız var. 3. sıradaki pozisyonu elde etmek için savaşacağız. Bugün yaşadığımız yeni bir şey değil. Bu tarz maçları takımımız kazanamadı. Bu maçları kazanmayı öğreneceğiz. Hepimiz için bugün hayal kırıklığıydı. Maç 1-1'ken riskler aldık. İki oyuncu soktuk, kazanmamız gerekirken kaybettik. Bodrum'a kazanmak için gideceğiz." diye konuştu.